Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Μερικό Σύνολο: 0,00 €

Όροι χρήσης

1-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:
Οι πληροφορίες που καταχωρούνται στην εταιρία Αllforyacht.gr κατά την δημιουργία ενός λογαριασμού ή σε περίπτωση παραγγελίας τα προσωπικά σας δεδομένα που δηλώνετε ,ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ και ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ σε τρίτους . Ο σκοπός είναι αποκλειστικά να αποτελούν μέρος της ομαλής εκτέλεσης και αποστολής της παραγγελίας του έκαστο πελάτη.

2- ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Οι συναλλαγές Αllforyacht.gr με τους πελάτες της εξυπηρετούνται από την Τράπεζα Πειραιώς , κάνοντας κατάθεση στο παρακάτω λογαριασμό. 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
ΙΒΑΝ: GR66 0172 0280 0050 2806 0595 003
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5028-060595-003
Δικαιούχος: Dritan S. Dajko allforyacht.gr

Αλλά και μέσω αντικαταβολής με courier, σε αυτήν την περίπτωση ο πελάτης εκτός από τα έξοδα μεταφοράς, επιβαρύνεται με 2,50€ + ΦΠΑ , ανά αποστολή.

3. Τιμές – Προϊόντα 
Η Allforyacht.gr προσπαθεί μέσα από την πλούσια γκάμα των προϊόντων της και των εταιριών που συνεργάζεται να δώσει λύσεις στις ανάγκες του σκάφους σας με γνησία και αξιόπιστα ανταλλακτικά. Η λίστα με τα προϊόντα αλλά και εταιρίες που συνεργαζόμαστε καθημερινά αυξάνονται και ανανεώνονται με νέα προϊόντα.

Η Allforyacht.gr σας δινει την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας.. 
Οι περιπτώσεις που δικαιούνται μειωμένο ΦΠΑ ή απαλλάσσονται (εταιρίες που κόβουν Δελτίο Προμήθειας Υλικών) εξυπηρετούνται από την Allforyacht.gr κατόπιν συνεννόησης τηλεφωνώντας στο 213 0312458, ή με e-mail στο [email protected]).
Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, θα ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος, τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

4. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΌΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ. Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ 213 0312458 , Ή ΜΕ E-MAIL ΣΤΟ [email protected]

5. ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι χρόνοι παράδοσης για κάθε έναν από τους τρόπους αποστολής είναι: 
Courier: (1-2 εργάσιμες).
Πρακτορεία μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου).

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Εντός Αττικής 6,20€ έως 2kg + 1.00€ / επιπλέον κιλό

Χερσαίοι προορισμοί 7,50€ έως 2kg + 1.50€ / επιπλέον κιλό

Νησιωτικοί προορισμοί 7,50€ έως 2kg + 1.50€ / επιπλέον κιλό

Αντικαταβολή + 2,50€.

Οι αποστολές για Κύπρο γίνονται κατόπιν συνεννόησης

Με πρακτορείο έως 5 εργάσιμες μέρες

Τα έξοδα αποστολής μέσω πρακτορείου μεταφορών κυμαίνονται από 5€ έως10€ (Η τιμή ενδεικτική και όχι δεσμευτική)

Ανάλογα με το φορτίο και με την περιοχή αν χαρακτηριστεί δυσπρόσιτη από τις εταιρίες μεταφορών, τα έξοδα μπορεί να αλλάξουν. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το κόστος μεταφορών, χρόνο παράδοσης και αν θα πρέπει να γίνει η παραλαβή των προϊόντων από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας.

Οι αποστολές για Κύπρο γίνονται κατόπιν συνεννόησης.

Αντικαταβολές δεν γίνονται μέσω πρακτορείων μεταφορών.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ALLFORYACHT.GR ΔΕΝ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.6- ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αλλαγές δεχόμαστε μόνο σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι πακεταρισμένο όπως ήταν στην αρχική του κατάσταση και όχι με φθορές . Επίσης θα πρέπει να μας κάνετε γνωστό το αίτημα σας μέσα στις επόμενες 3 (τρεις) εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται. Οι επιστροφές των προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν με δυο τρόπους: 
1. Αποστολή με courier στην διεύθυνση Allforyacht.gr Μιχ. Βόδα 126-128 Τ.Κ 10446 Αθήνα. Συσκευάστε το προϊόν που παραλάβατε και αφού έχετε ενημερώσει την εταιρια μας πρώτα για την αλλαγή . Κατά κανόνα χρήματα δεν επιστρέφονται , επίσης σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 
2. Αποστολή με πρακτορείο μεταφοράς αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει με υπάλληλο της εταιρίας μας και κατόπιν συνεννόησης. Κατά κανόνα χρήματα δεν επιστρέφονται , επίσης σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 
Αλλαγές προϊόντων σε αλυσίδες και σχοινιά δεν γίνονται , εφόσον δεν υπάρχει υπαιτιότητα του καταστήματος.

7. ΕΛΑΤTΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό θα πρέπει άμεσα να μας ενημερώστε μέσω e-mail στο [email protected] ή τηλεφωνώντας στο 213 0312458 , μετά την ενημέρωση εταιρία μας θα επικοινωνήσει με τον κατασκευαστή και θα προβεί σε αντικατάσταση του προϊόντος εφόσον διαπιστωθεί σφάλμα από την πλευρά του.

8- ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία τηλεφωνώντας άμεσα στο 213 0312458, ή στέλνοντας e-mail στο [email protected] Παρακαλούμε όπως αναφέρετε τον κωδικό παραγγελίας την όποια θέλετε να ακυρώσετε , την ημερομηνία πραγματοποίησης της, καθώς και το όνομα του εντολέα, και αυτά με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία να μην έχει αποσταλεί από μας προς την έδρα σας. ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ.

9- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.allforyacht.gr δεν φέρει ευθύνη έναντι των πελατών της, για τυχών ζημιές που προκύπτουν κατά, και από την εκτέλεση και αποστολής της παραγγελίας. Δεν μπορεί να εγγυηθεί για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων ,την διαθεσιμότητά τους, αλλά δεσμεύεται ότι θα ενημερώσει έγκαιρα τους πελάτες της για τυχόν καθυστερήσεις. Επίσης το allforyacht.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχών φθορές - προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από λάθη χρήσης των πελατών του στα προϊόντα. Η ανάλυση και παρουσίαση των προϊόντων όπως πληροφορίες, προδιαγραφές και φωτογραφίες, είναι σε πλήρη εξίσωση με τον κατασκευαστή, και το allforyacht.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν λάθη, παραβλέψεις ή και ελλείψεις.

10- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρίας allforyacht.gr με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος δικτυακού τόπου που περιέχει, ανήκουν στο allforyacht.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν τον δικτυακό τόπο, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

11-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρακάτω θα δείτε τους τρόπους να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες, παρατηρήσεις, και ότι άλλο χρειασθείτε, βρίσκονται στην διάθεση σας οι παρακάτω διευθύνσεις: 
- Για θέματα παραγγελιών, καταχώρηση, αλλαγή, εξέλιξη, ακύρωση: [email protected]
- Για παράπονα ή προτάσεις [email protected]
- Για θέματα διαφήμισης: [email protected]
- Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, στο 213 0312458 και ώρες 9:00 με 14:00 τις καθημερινές, και 9:00 με 13:00 το Σάββατο.

12- ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου, το λογότυπο allforyacht.gr και το σήμα κατατεθέν allforyacht.gr, είναι ιδιοκτησία του Dritan S. Dajko. Οι ονομασίες προϊόντων και εταιριών που αναφέρονται, μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντιστοίχων κατόχων τους.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Τεράστια γκάμα ναυτιλιακών προϊόντων.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο!

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Παράδοση με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα!